Bowmore Arc 52 Een van de oudste Bowmore whisky’s in een prachtig Aston Martin ontwerp

Bowmore Arc 52 Een van de oudste Bowmore whisky’s in een prachtig Aston Martin ontwerp

Bowmore Arc 52 Release

52 JAAR OUDE BOWMORE WHISKY Maar eerlijk gezegd, heb je iets heel moois – en heerlijks! – in handen. Bowmore ARC 52 is een indrukwekkend stukje karafontwerp van Aston Martin, met daarin een van de oudste Bowmore whisky’s ooit. Schotse single malts zoals Bowmore (single malt betekent dat de whisky afkomstig is van één distilleerderij) staan bekend als de beste whisky’s ter wereld, en deze whisky is ook nog eens 52 jaar oud.

Deze 52 jaar oude single malt heeft gerijpt in sherry- en Amerikaanse eikenhouten vaten en biedt zo een ongeëvenaarde proefervaring. Combineer dit met het opvallende ontwerp van de fles, en je hebt een werkelijk bijzondere combinatie van een unieke whisky in misschien wel een nog uniekere ‘jas’. Een pure vorm van toewijding aan vakmanschap.

Bowmore Arc 52
Bowmore Arc 52

Exclusieve Locatie

CEO van Gall & Gall, Nienke van de Streek, deelt het enthousiasme: “We zijn trots om deze bijzondere fles in onze winkel aan te bieden. Met de ARC-52 hebben we een unieke whisky voor een echte kenner. Als enige distributeur in Nederland met het voorrecht om deze speciale fles te presenteren, belooft Gall & Gall een onvergetelijke ervaring voor whiskyliefhebbers.”

Aanschaf

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via [email protected]. De eigenaar wordt bepaald door middel van een loterij. Inschrijving is vanaf vandaag geopend, en de verkoop vindt plaats in de tweede helft van december bij de Dam-vestiging van Gall & Gall. De prijs is €93.000.

Ben jij een Bowmore-fan? We zijn benieuwd wat je van deze fantastische Bowmore ARC 52 vindt.

Wil jij graag meer tips als je start met het kopen van whisky? Lees dan hier het artikel  🥃 Kopen van whisky tips 🥃

Als laatste willen we benadrukken dat Wannawhisky.com ons favoriete platform is voor het kopen en verkopen van whisky. Dit platform biedt een eenvoudige en leuke manier om in contact te komen met andere kopers en verkopers van whiskyflessen. Momenteel heeft Wannawhisky 300 leden. Of je nu een beginnende verzamelaar bent of een doorgewinterde whisky-investeerder, wannawhisky.nl is een geweldige plek om te beginnen met het verkennen van de wereld van whisky. Met het gemak van online winkelen en het brede scala aan beschikbare flessen, is het geen wonder dat wannawhisky.com een topkeuze is voor zoveel whisky-liefhebbers. Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan bij wannawhisky en begin met het bouwen van je eigen whisky-collectie!

Volg ons op Instagram en Twitter voor dagelijkse whisky content🥃🥰 !

Instagram

Twitter