Duvel Distilled 2023

Duvel Distilled 2023

Duvel Distilled 2023 Uitgave

Duvel Distilled 2023 is een gelimiteerd distillaat van Duvel. Deze sterkedrank van 40° kon tien jaar rusten op de beste eikenhouten bourbon- en sherryvaten.

Net zoals in 2021 wordt Duvel Distilled gepresenteerd in de herkenbare fles in de vorm van een omgekeerde versie van het iconisch Duvelglas.

Siciliaanse Marsala-vaten Meesterstoker Cédric Heymans koos bij de editie van 2023 voor een afwerking op Siciliaanse marsalavaten. Deze keuze zorgt voor kruidige tonen van vanille en kruidnagel in de neus, terwijl fruitige accenten zoals kers, abrikoos en rozijn de mond verwennen. Expressieve houttoetsen bieden structuur en een onderscheidende afdronk.

Duvel Distilled 2023
Duvel Distilled 2023

Voor de beste ervaring wordt het aanbevolen Duvel Distilled 2023 in een tumblerglas met ijsblokjes te schenken voor een verfrissende beleving, of puur te genieten in een klein tulpglaasje voor de puurste smaakbeleving. De veelzijdigheid van deze spirit komt ook prachtig naar voren bij het combineren met een stukje pure chocolade, waarbij de smaken elkaar aanvullen en versterken.

Deze fles wordt momenteel aangeboden op Wannawhisky door een verkoper. Als koper kun je vandaag nog gratis een account aanmaken om de kans te grijpen om dit unieke Duvel Distilled 2023 te verwerven. Mis deze gelegenheid niet en registreer je vandaag nog als koper! Je kunt ook via ons contact opnemen

👉 Maak gratis een account aan

Wil jij graag meer tips als je start met het kopen van whisky? Lees dan hier het artikel  🥃 Kopen van whisky tips 🥃

Volg ons op Instagram en Twitter voor dagelijkse whisky content🥃🥰 !

Instagram

Twitter