Macallan Rare Cask 2024 Release

Macallan Rare Cask 2024 Release

Dit is de nieuwe Macallan Rare Cask 2024 Release

We zijn verheugd om aan te kondigen dat The Macallan Rare Cask, 2024 Release nu verkrijgbaar is via The Macallan Online Boutique, met beperkte beschikbaarheid.

Ter viering van de verbondenheid tussen geluid, aroma, smaak en kleur, verkend door het gedeelde element van hout, zijn we een samenwerking aangegaan met de bekende muzikant, Charlie Burchill van Simple Minds, voor deze release om een zintuiglijke wereld te verkennen.

Samenwerking Macallan RARE CASK 2024 X CHARLIE BURCHILL

Charlie Burchill duikt in de compositie van muziek en beschrijft hoe noten zich op elkaar stapelen om een gevoel van magie te creëren wanneer alles in harmonie is. Via Charlie’s gitaar en muziek verkennen we hoe de smaaknotities van de whisky die emoties, gevoelens en herinneringen oproepen.

Macallan Rare Cask 2024 Release

Wat de Macallan Rare Cask-collectie uniek maakt

Rare Cask is een onderscheidende single malt whisky, vervaardigd uit unieke eikenhouten vaten die een intens zoet rozijnenaroma en een ongelooflijke, rijke, gladde complexiteit geven. Deze zorgvuldig geselecteerde vaten vertegenwoordigen een zeldzame en bijzondere ontdekking.

De Macallan Rare Cask is nauwgezet vervaardigd uit de beste en zeldzaamste sherry-gekruide eikenhouten vaten om het karakter van The Macallan volledig tot uitdrukking te brengen, ontdekt door het Whiskey Mastery Team in hun streven naar het buitengewone.

Deze single malt whisky toont de kunst en wetenschap van de Whisky Maker bij het selecteren van de unieke eikenhouten vaten die een onderscheidend en complex smaakprofiel vertonen.

macallan rare cask 2024 release
macallan rare cask 2024 release

Is Macallan Rare Cask een goede investering?

The Macallan ‘Rare Cask’ Single Malt Scotch Whisky vertegenwoordigt het hoogtepunt van buitengewone, gewilde ultra-premium whisky. Minder dan één procent van de vaten van Macallan voldoet aan de strenge normen om het label Rare te verdienen, waardoor deze single malt uitzonderlijk uniek is. Sterker nog, sommige van deze vaten zullen misschien nooit meer worden gebruikt.

Rare Cask heeft talrijke prijzen gewonnen, waaronder een gouden medaille op de San Francisco World Spirits Competition en een zilveren medaille op de International Spirits Challenge. Investeren in deze Macallan whisky betekent dat je de prijs achtbaan instapt.

Wat kost de macallan rare cask 2024?

Je kunt verwachten ergens tussen de $280 en $1.500 te betalen voor een fles, waarbij de prijzen stijgen voor oudere jaargangen. Zo kost een fles van de jaargang 1950 ongeveer $84.000, terwijl de jaargang 1961 $60.000 kost. En de meest recente jaargang 2022 kost ergens tussen de $279 en $653.

Proefnotities Macallan Rare Cask 2024

Neus: Delicate hints van vanille vermengen zich met weelderige rozijnen, leidend naar een zoete mix van knapperige appel, pittige citroen en levendige sinaasappel.

Smaak: Het gehemelte wordt begroet door een intense uitbarsting van zoete rozijnen, die gracieus overgaat in warme vanille en indulgente pure chocolade, vergezeld van subtiele lagen verfrissende citruszeste.

Afdronk: De afdronk is weelderig lang en biedt een rijk en fluwelig gevoel dat op het gehemelte blijft hangen.

Wekelijkse Whisky Magazines

Elke week bieden we samen met onze partner Wannawhisky boeiende magazines met artikelen over onderwerpen zoals waarom investeren in whisky een verstandige zet kan zijn of welke whisky’s de beste investeringen zijn voor onder de €500. Ontdek hier al onze recente magazines en laat je inspireren!

Op dit moment heeft Wannawhisky.com  de 500 leden behaald. Meld je vandaag nog aan voor een gratis account op Wannawhisky en begin met het kopen of verkopen van je eigen flessen. Sluit je aan bij onze community van whisky liefhebbers en ontdek ons gevarieerde aanbod.

Ben jij een macallan rare cask 2024 fan? Laat het ons weten. Zie hier de nieuwe Suntory the kogei collection 2024 release.

Bekijk hier het mooie verhaal achter de Glenfarclas Distilleerderij  🥃 Glenfarclas  🥃

Volg ons op Instagram en Twitter voor dagelijkse whisky content🥃🥰 !

Instagram

Twitter