Dit is de nieuwe Macallan Folio 7 Release

Dit is de nieuwe Macallan Folio 7 Release

Macallan Folio 7 Serie, wil jij hem toevoegen aan de whiskycollectie?

De Macallan Folio 7-release is sinds de aankondiging het gesprek van de dag. Als een van de meest iconische merken in de wereld van whisky, staat The Macallan altijd bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en oog voor detail. De release van Folio 7, de nieuwste toevoeging aan hun Masters of Photography-serie, is geen uitzondering.

De Macallan Folio 7 is een single malt whisky met een beperkte oplage die is gerijpt in Amerikaanse eiken vaten en vervolgens is afgewerkt in Europese eiken vaten. De whisky heeft een rijk en complex smaakprofiel, met tonen van vanille, toffee en gedroogd fruit, samen met een subtiele hint van rokerigheid.

Macallan Folio 7
Image: TheMacallan.com

De verpakking van de Folio 7-release is net zo uitzonderlijk als de whisky zelf. De fles is verpakt in een strakke zwarte doos, die is versierd met een prachtige zwart-witfoto van de legendarische fotograaf Albert Watson. De foto, getiteld “Peat Smoke”, vangt de essentie van het whisky-maakproces en de rokerige smaken die aanwezig zijn in de whisky.

De Macallan Folio 7 is een viering van het vakmanschap en de expertise die in elke fles The Macallan-whisky gaat. De Masters of Photography-serie, waarvan Folio 7 deel uitmaakt, is een samenwerking tussen The Macallan en enkele van ’s werelds meest gerenommeerde fotografen. Elke release in de serie toont het unieke karakter van The Macallan, waarbij de fotografie de verschillende elementen weerspiegelt die bijdragen aan de smaak van de whisky.

De release van Folio 7 is met veel enthousiasme ontvangen door whiskykenners en verzamelaars. Met slechts 2.500 flessen wereldwijd verkrijgbaar, zal deze limited edition release zeker in grote vraag zijn. The Macallan heeft een reputatie opgebouwd voor het produceren van uitzonderlijke single malt whisky en Folio 7 is geen uitzondering. Deze release getuigt van het engagement van het merk voor kwaliteit en innovatie.

Ter conclusie, de Macallan Folio 7-release is een must-have voor elke whisky-liefhebber. De combinatie van uitzonderlijke whisky en prachtige fotografie maakt dit een werkelijk unieke en verzamelbare release. De aandacht voor detail die in elk aspect van de release is gestoken, getuigt van het engagement van The Macallan voor het produceren van de beste whisky ter wereld. De Macallan Folio 7 is een waar meesterwerk en een passende aanvulling op het erfgoed van The Macallan van uitzonderlijke whisky.

Fan van Macallan en vooral de Folio serie? Deel deze nieuwe Macallan Folio 7 serie dan verder met andere whiskyliefhebbers.

In een ander artikel op Whiskyfans delen wij onze top 5 platformen waar jij het best whisky kunt kopen of verkopen. Lees hier het artikel >> 🥃 Beste Whisky platformen 🥃

Volg ons op Instagram en Twitter voor dagelijkse whisky content🥃🥰 !

Instagram

Twitter