Beperkt tot 200 flessen: Loch Lomond 46 jaar oude single malt whisky nu verkrijgbaar

Beperkt tot 200 flessen: Loch Lomond 46 jaar oude single malt whisky nu verkrijgbaar

Uniek en exclusief: Loch Lomond 46 jaar oude single malt whisky nu te koop

Whisky is een drank die al eeuwenlang door mensen wordt genoten. Het is een drank die doordrenkt is van geschiedenis en een integraal onderdeel is geworden van veel culturen. De Loch Lomond 46 jaar oude whisky is een eerbetoon aan de schoonheid van het whisky maken. De distilleerderij is al meer dan 200 jaar in bedrijf en staat bekend om zijn unieke stijl van whisky.

De Loch Lomond 46 jaar oude whisky is een zeldzame en zeer gewilde whisky. Het is een single malt whisky die 46 jaar lang heeft gerijpt in eiken vaten. Het resultaat is een whisky die rijk is aan smaak en complexiteit. De neus zit vol met aroma’s van vanille, eiken en specerijen, terwijl de smaak vol zit met smaken van honing, toffee en karamel.

Loch Lomond 46
Image: Loch Lomond Whisky’s

Deze whisky is nu beschikbaar en is beperkt tot slechts 200 flessen wereldwijd. Elke aankoop van de 46-jarige single malt zal persoonlijk worden afgeleverd bij de koper door een lid van het Loch Lomond-team. De whisky kost £ 4.500 (~ $ 5.546) op de website van Loch Lomond, maar het bedrijf heeft ook 25 ml monsters beschikbaar gesteld voor degenen die niet het volledige formaat willen kopen. Deze kleinere flessen kosten £ 200 (~ $ 247) en zijn zeer beperkt, met nog slechts 8 over op het moment van schrijven. Elke proefset wordt geleverd met een een-op-een proeverij met Global Ambassador Gay Mills.

Als u op zoek bent naar een unieke en zeldzame whisky, dan is de Loch Lomond 46 jaar oude single malt whisky een uitstekende keuze. Of u nu een kenner bent of gewoon op zoek bent naar iets speciaals om te proberen, deze whisky is zeker de moeite waard. Bestel hem nu voordat het te laat is!

Bekijk hier ook de nieuwe Macallan Folio 7 Release >> Macallan Folio 7 Release

Volg ons op Instagram en Twitter voor dagelijkse whisky content🥃🥰 !

Instagram

Twitter